Yabancı Dil Seviyenizi Öğrenin! Online Dil Testi!
About Us

Haber

TOEFL Sınav Hazırlık Kursları

TOEFL Sınav Hazırlık Kursları

TOEFL Hazırlık Kursları Hakkında Bilgiler

TOEFL sınavı, dünyada en çok saygı duyulan İngilizce dili sınavıdır ve Avustralya, Kanada, Birleşik Krallık ve Birleşik Devletler de dahil olmak üzere 130'dan fazla ülkede bulunan 9000'den fazla kolej, üniversite ve kurum tarafından kabul edilmektedir. Nerede eğitim almak isterseniz isteyin TOEFL sınavı bu amacınıza ulaşmanıza yardımcı olabilir.

TOEFL iBT sınavı, İngilizceyi üniversite seviyesinde kullanma ve anlama yeteneğinizi ölçer. Ve dinleme, okuma, konuşma ve yazma becerilerinizi akademik görevleri yerine getirirken ne kadar iyi bir şekilde birleştirdiğinizi değerlendirir.

TOEFL Sınavına genel olarak;

- Bir yüksek öğrenim kurumunda eğitim almak isteyen öğrenciler
- İngilizce dili öğrenim programına kabul edilenler ve edilmeyenler
- Burs ve sertifika adayları
- İlerlemelerini izlemek isteyen İngilizce dili öğrencileri
- Vize başvurusu yapan öğrenciler ve profesyoneller girmektedirler.

TOEFL sınavına dünya genelinde, tercih ettiğiniz ETS tarafından onaylanmış uygun sınav yerlerinde girebilirsiniz. Diğer sınavlarda olduğu gibi ikinci gün tekrar gelmek yerine sınavın tamamı tek bir günde sunulduğu için zaman ve para açısından da tasarruf edersiniz. TOEFL IBT sınavının 2014 ücreti 185 USD'dir.

TOEFL sınavı, akademik bir sınıfta gerçekten kullanılan İngilizce becerilerine sahip olduğunuzu kanıtlamanıza yardımcı olur. Sınavda, tıpkı bir sınıfta yapacağınız gibi bir ders kitabından alınan bir parçayı okuyabilir, bir anlatımı dinleyebilir ve ardından yanıt olarak konuşabilir veya yazı yazabilirsiniz. Sınav %100 akademik sorulardan ve görevlerden oluştuğu için birçok üniversite bu sınavı kayıt kabul kararları verirken kullanılmak üzere en uygun sınav olarak görmektedir.

Özellikle Amerika ve İngiltere'de TOEFL sınavına hazırlık kursları sunan birçok dil okulu bulunmaktadır. Bazı dil okulları öğrencileri belirli bir düzeyde İngilizce seviyesine sahip olduktan sonra TOEFL hazırlık kurslarına kabul ederken, bazıları ise her seviyede TOEFL hazırlık kursu sunmaktadırlar.

TOEFL hazırlık kurlarında öğrencilere İngilizce eğitimin yanısıra testin yapısal özellikleriyle ilgili olarak da bilgiler verilir ve bol sayıda deneme çözdürülür. Bu şekilde öğrenciler TOEFL sınavından alabilecekleri maksimum puana ulaşırlar.

Daha detaylı bilgi için hemen bizi arayın yada bilgi istek formunu doldurun biz sizi arayalım!

YURTDIŞI DİL OKULU ARA