Yabancı Dil Seviyenizi Öğrenin! Online Dil Testi!
About Us

Haber

SAT/GMAT/GRE Sınav Hazırlık Kursları

SAT/GMAT/GRE Sınav Hazırlık Kursları

SAT/GMAT/GRE Sınav Hazırlık Kursları

SAT Sınavı (SCHOLASTIC APTITUDE TEST), Amerika'daki üniversitelerin lisans bölümlerine başvuru için gerekli olan ve The College Board tarafından düzenlenen bir sınavdır. 

GMAT (Graduate Management Admission Test - Lisansüstü Yönetime Geçiş Sınavı) lisansüstü eğitim için öğrencilerin İngilizce ve matematik yeteneklerini ölçen standardize edilmiş bilgisayar tabanlı bir sınavdır. Dünya genelinde üniversiteler bu sınav sonucunu lisansüstü eğitime kabul için bir kriter olarak kulanmaktadırlar. Prestijli MBA bölümlerinin neredeyse tamamı başvurularda öğrencilerden GMAT skoru istemektedir. 

GRE (GRADUATE RECORD EXAMINATION), Amerika Birleşik Devletleri'nde ağırlıklı olarak mühendislik ve sosyal bilimler alanında lisansüstü ve doktora başvuruları için kabul kriteri olarak kullanılan bir sınavdır. 

Bu sınavlardan başarılı olmak için çalışkan bir öğrenci olmanın yanısıra, İngilizceye de hakim olmak gerekmektedir. Yetersiz İngilizce hakimiyeti ile sınava giren öğrencilerin başarılı olma ihtimalleri oldukça düşüktür. 

İyi düzeyde İngilizce bilgisine sahip olsalar dahi eğitim ve kariyer hedeflerine bağlı olarak yukarıdaki sınavlardan birine girmeyi planlayan öğrencilerin birçoğu bu sınavlardan başarılı olmak için bir hazırlık eğitimi almaya ihtiyaç duymaktadırlar. 

Özellikle Amerika'da bulunan dil okullarının birçoğu öğrencilere SAT, GMAT ve GRE sınavları için hazırlık kursları sunmaktadırlar. Bu kurslarda öğrenciler hem bol miktarda deneme çözerek sınav tekniğini öğrenmekte hem de konu anlatımlarıyla bilgilerini arttırmaktadırlar. 

SAT, GMAT ve GRE sınav hazırlık kursları hakkında detaylı bilgi için hemen bizi arayın yada bilgi istek formunu doldurun biz sizi arayalım!

YURTDIŞI DİL OKULU ARA