Yabancı Dil Seviyenizi Öğrenin! Online Dil Testi!
About Us

Haber

İş İngilizcesi (Business English) Kursları

İş İngilizcesi (Business English) Kursları

İş İngilizcesi Eğitimleri Hakkında Bilgiler

Artık sadece uluslararası şirketlerde çalışan profesyoneller için değil, lokal şirketlerde çalışanlar için bile İngilizce olmazsa olmaz bir özellik haline gelmiştir.

Yurtdışında İş İngilizcesi (Business English) eğitimleri kapsamında profesyonellere iş hayatında kullanılan kelimeler, kalıplar, yazışma teknikleri, sunum teknikleri, raporlamalar, telefon görüşmeleri gibi birçok farklı konularda eğitimler verilmektedir. Verilen bu eğitimler genel olarak tüm sektörlere hitap eder konumdadır. Bu sebepler sadece işletme, ekonomi, uluslararası ilişkiler, kamu yönetimi, iletişim gibi sektörlerde çalışanlar değil tüm sektörlerden profesyoneller bu kurslara katılmaktadır.   

İş İngilizcesi kursları gelen yoğun talepten doayı hemen hemen İngilizce'nin öğrenilebileceği tüm ülkelerdeki dil okullarının sunduğu bir kurs çeşidi konumundadır. Yılın her döneminde İş İngilizcesi kurslarına katılmak mümkündür. 

Business English kurslarının yanı sıra bazı dil okullarında Executive English adı altında ağırlıklı olarak yöneticilere yönelik dil eğitimleri de verilmektedir. Yönetici pozisyonunda çalışan profesyonelleriç çok fazla zamanı olmadığından bu kurslar genellikle kısa süreler içerisinde yoğun bir şekilde verilmektedir. 

Yurtdışında İş İngilizcesi (Business English) ve Executive English programlarına katılabilmek için genel olarak az orta düzeyde İngilizce bilmeniz gerekmektedir. 

Business English ve Executive English programlarına ek olarak Management, Finance, Marketing gibi alanlarda sunulmakta olan sertifika programları da bulunmaktadır. Bu programlar da alternatif olarak değerlendirilebilir.

YURTDIŞI DİL OKULU ARA